Levertijd & Bezorging

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, maar uiterlijk binnen 3 a 5 werkdagen thuis te verwachten.

 

Betaal ik verzendkosten?
Bestellingen boven de €75,- incl. btw worden gratis verzonden. Onder dit tarief rekenen wij éénmalig €7,00 verzendkosten, ongeacht het aantal pakketten, gewicht of afmeting. Eventuele naleveringen/backorders worden kosteloos nagezonden.

 

Kan ik mijn bestelling volgen?
Je ontvangt een track & trace link van je pakket de dag na het plaatsen van uw bestelling, per e-mail. Met deze link kan je de zending volgen. Heb je geen emailbericht ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?
Standaardbezorging:

Dit is de standaardoptie bij het versturen van pakketten. De bezorgtijd wordt door PostNL bepaald en is afhankelijk van de route van de bezorger. In de track & trace link wordt het bezorgmoment meestal aangegeven in een tijdsvak van 2 a 3 uur.

 

Ophalen in Purmerend:

Wil je je pakket ophalen op ons adres in Purmerend? Kies voor de verzendoptie ‘Afhalen in Purmerend’. Op deze manier hoef je geen verzendkosten te betalen. Wanneer de bestelling niet compleet is, wordt er contact met je opgenomen.

 

Wil je je pakket ophalen op een beurs/creamarkt? Kies voor de verzendoptie ‘Afhalen op beurs/creamarkt’. Op deze manier hoef je geen verzendkosten te betalen. Je kan de bestelling op de door u gekozen beurs/creamarkt komen ophalen. Wanneer de bestelling niet compleet is, wordt er contact met je opgenomen. Heb je het product dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op.


Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?
Wanneer je niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Ben je bij de tweede afleverpoging niet aanwezig, dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. PostNL doet in dit geval een briefje in de brievenbus, zodat je de bestelling zelf kunt ophalen.