Mijn eerste markt & nieuwe leuke producten

Gepubliceerd op 26 augustus 2019 om 21:08

Hoihoi,

 

Het is al weer even geleden mijn vorige blog, dus het werd hoog tijd voor een nieuwe kleine update.

 

Afgelopen 8 en 9 Augustus had ik mijn eerste markt in Makado Purmerend. Wat vond ik het spannend maar had er super veel zin in. Alles van te voren goed regelen en zorgen dat ik voldoende op voorraad heb. Maar het is gelukt! Het was een leuk en gezellig weekend. Veel leuke reacties gehad van mensen maar ook nieuwe ideeën kwa producten verzonnen. Bijvoorbeeld een eigen baklijn, hierover hoop ik jullie zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven. 

Na deze markt ben ik ook druk bezig geweest met het uitbreiden van m'n assortiment. Er zijn weer heel veel nieuwe  producten bij gekomen. Waaronder een kickenmaster, cake pop maker, nieuwe smaken bavarois, uitstekers maar ook een airbrushset waar mee je de mooiste kleuren aan je taart kunt geven. 

Op naar het volgende evenement.

Dit is het Crea Weekend in Rijswijk van vrijdag 6 t/m zondag 8 September.

Hopelijk tot dan :)

 

Tot de volgende blog,

Liefs Het Bakbtijtje


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.