De webshop is online!!

Gepubliceerd op 19 juni 2019 om 21:03

Even snel een korte blog/update:

 

YES de webshop is klaar en de spullen zijn binnen! Vanaf vandaag is de webshop officieel geopend.

Na veel puzzelen, zuchten, zweten en nog meer puzzelen is de webshop klaar. Ik heb hem helemaal zelf gemaakt en ben daar behoorlijk trots op. Dan kan je echt zeggen dat heb ik zelf gedaan! Mijn man heeft me veel geholpen met het maken van de artikellijsten en prijslijsten, daar ben ik hem erg dankbaar voor.

 

Gister en vandaag was het pakjesdag er zijn allemaal leuke dingen binnen gekomen, ik werd er helemaal vrolijk van. Alles uitzoeken en een plekje gegeven. Vandaag is ook het pinapparaat binnen gekomen, dus pinnen kan vanaf vandaag bij het ophalen van de bestelling en natuurlijk op beurzen & markten.

 

Ik ben er klaar voor! De webshop is op 19-06-2019 geopend.

Op naar de eerste bestelling :)

 

Tot de volgende blog,

Liefs Het Bakbtijtje


Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen
4 jaar geleden

Gefeliciteerd en succes!

Anja
4 jaar geleden

Topper veel succes en ik hoop dat de bestellingen en beurzen en evenementen goed gaan lopen xxx

Wim van Gool
4 jaar geleden

Gefeliciteerd, wij zijn super trots op jullie.....heel veel succes

Karlijn
4 jaar geleden

Helemaal top