Een droom komt uit

Gepubliceerd op 14 juni 2019 om 21:35

Als je vroeger aan mij als klein meisje vroeg wat wil je later worden als je groot bent. Kon ik daar nooit echt een goed antwoord op geven. Ik speelde graag winkeltje dat vond ik super leuk. Op een gegeven moment zei ik wel ik zou graag iets voor mezelf willen beginnen maar als klein meisje wist ik niet wat. Ook ben ik al mijn hele leven erg creatief geweest, ik vond het heerlijk om te knutselen en kon dan ook echt uren zoet zijn. Op latere leeftijd heb ik het wel is besproken om samen met m'n moeder een eigen winkel te beginnen, maar dat is er eigenlijk nooit van gekomen.

 

Begin dit jaar heb ik een vriendin leren kennen ze heeft een eigen bedrijf voor de verkoop van haakspullen. Ze vertelde mij dat ze hiermee op markten & beurzen staat. Dit leek mij zo leuk om een keer mee te maken. Na overleg met mijn man heb ik haar gevraagd of ik een keer mee mocht. Dit leek haar heel leuk en gezellig. Op 13 april ben ik samen met mijn man haar gaan helpen op de creabeurs in Hardenberg. Het was een lange maar leuke en gezellige dag. Het begon bij mij te kriebelen. Na veel gesprekken vroeg mijn man "Wat is jouw droom?" Ik wil graag een eigen bedrijf en dan in plaats van een winkel om dan op markten & beurzen te gaan staan.

Ik vind het heerlijk om te bakken en wil deze passie en creativiteit overbrengen naar andere mensen. Daardoor kwam het idee om taart- en bakspullen te gaan verkopen op creabeurzen en markten. Ook zijn er andere leuke ideeën die ik samen ga ga uitvoeren met Johanna, hierover binnenkort meer.

 

Op 1 mei is de aanvraag bij de KVK gedaan. En op 10 mei gingen mijn man en ik naar Amsterdam om Het Bakbijtje in te schrijven bij de KVK. Ik was zo zenuwachtig maar heb het gedaan. Nadat we buiten stonden voelde ik me zo trots.

Maar het gaafste wat ik nu mag zeggen MIJN DROOM IS UITGEKOMEN! Ik ben eigenaar van Het Bakbijtje. En ik ben daarvoor mijn man Richard super dankbaar, want niet iedereen kan zeggen dat hun droom kan uitkomen. 

 

We zijn ondertussen druk bezig met het maken van de webshop. En de eerste Creamarkt waar ik op sta staat ook gepland en dan is het ook nog super leuk dat deze in mijn eigen woonplaats Purmerend is. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Tot de volgende blog,

Liefs Het Bakbtijtje


Reactie plaatsen

Reacties

Lia
4 jaar geleden

Dat al jouw wensen maar uit mogen komen, je bent een KANJER en Richard ook.!!!

Petra
4 jaar geleden

Heel veel succes, je kan het! Dikke kus😚

Tianne
4 jaar geleden

Heel veel succes en je kunt het. Dikke knuffel

Katja
4 jaar geleden

Gefeliciteerd Rialda, super leuk.... ik wens je heel veel succes

margreet burger
4 jaar geleden

mooi voorbeeld van volg je droom, heel veel succes lieverd

Samantha
4 jaar geleden

Heel veel succes! Liefs sam

Elly
4 jaar geleden

Heel veel geluk!

Marja Steffens
4 jaar geleden

Lieve Rialda, superleuk dat je dit gerealiseerd hebt. Ik hoop dat het een succes wordt, je verdient het! Dikke knuffel vanuit Juultjesdorp💋💋

Yvonne Veldhuizen Roos
4 jaar geleden

Hallo Rialda,
Ik weet zeker dat het bakbijltje een succes gaat worden.
Ik wens je dan ook veel geluk en zet ,m op.

Monique posch
4 jaar geleden

Heel veel succes met het bakbijtje....En dat een nog grotere droom mag uitkomen

Stef
4 jaar geleden

Volg je hart, maar vooral je dromen Rialda. Gefeliciteerd heel veel plezier met het Bakbijtje

johanna
4 jaar geleden

Lieve Rialda!!

Ik vind het zo super dat je deze stap hebt genomen!! En we zijn met zulke leuke dingen bezig samen!!! Kijk uit naar de leuke toekomst en samenwerking met mijn de bedrijfje de freubelbijtjes. En ben blij dat ik heb jou en Richard heb leren kennen.

Liefs, Johanna

Karlijn de Nijs - Scholtens
4 jaar geleden

Helemaal top xx